Bim & Pim gör väldens bästa bok

129.00 kr

Pim ska göra en bok och det ska inte bli vilken bok som helst utan världens BÄSTA bok! Bim vill väldigt gärna hjälpa till med boken och det kan hon väl få göra tycker Pim. Bara hon inte bestämmer för mycket. Men Bim har ju så många bra idéer! Tycker hon själv i alla fall. Det är svårt att komma överens när två personer har världens bästa (men olika) idéer.

Förlag: Idus förlag

11 i lager

Kategori:

Produktbeskrivning

Recensioner

”En så fin bok om syskonskap! Syskonen Bim och Pim ska göra en bok tillsammans. Men vad ska boken handla om? Så hög igenkänningsfaktor i samtalet mellan syskonen. Och den fina kärlek som finns mellan dem.

Jättefina och färgglada och roliga illustrationer! Och boken lämnar verkligen ett leende på läpparna efter sig.”
/@kulmedbok

 

”En underbar bok om fantasi, syskonkärlek, starka viljor, bråk och att bli skrattande sams igen! Boken har en annorlunda handling, den liknar ingen annan barnbok jag läst. Uppfriskande med något nytt och roligt!

Bilderna har klara härliga färger och karaktärerna är fint gestaltade. Jag tycker verkligen om Marias sätt att skapa mysiga och tilltalande illustrationer. Hon målar roligt och fartfyllt! 🎨

Ur ett genusperspektiv uppskattar jag att Bim just är en flicka. En flicka som gillar spänning, karate, högt tempo och svärd! Annars är det oftast pojkar som gestaltas med de intressena. Nyttigt och viktigt att i barnböcker lyfta att alla intressen och egenskaper är till för alla.

Jag: ”Vad är det bästa med boken?”
Min 4,5-åring: ”Att de blir kompisar igen.” 💙
Sexåringen skrattar högt och hysteriskt åt tokigheterna som Bim vill ha med i boken!

Jag vill varmt rekommendera boken till alla barnfamiljer och förskolor. 🐎

Toppbetyg!!”
/@annas_bokhylla

Mer information

Vikt 0.19 kg
Dimensioner 22.5 × 17.5 × 0.8 cm