Bokstavligt målat 2 – stor bok

200.00 kr

Är polkagrisar bra på att dansa? Har en galge humor? Vad kallar man en sill som hamnat på sjukhus? Det här är andra boken med texter och illustrationer från Bokstavligt målat – ett ordvitsigt projekt där välbekanta ord får en helt ny och oväntad betydelse. Passar alla som älskar ordvitsar.

I boken Bokstavligt målat hittar du över 50 ordvitsiga illustrationerna med tillhörande texter skapade mellan 2018 – 2019 (äldre bilder hittar du i boken Bokstavligt målat). Perfekt att ha hemma när du behöver värma upp smilgroparna lite eller att ge till en nära vän (eller avlägsen fiende) som älskar ordvitsar.

Artikelnr: BM2 Kategori: Etikett:

Produktbeskrivning

Bokstavligt målat – ordvitsar varje vecka!

Bokstavligt målat är ett illustrationsprojekt fullt av ordvitsar där vardagliga ord, med lite fantasi och humor, får en helt ny innebörd. Varje bild har en tillhörande text som på ett pedagogiskt och underhållande sätt berättar om ordet. Visste du till exempel att när gäddor träffas och hänger kallas det för gäddhäng? Eller att vampyrer ibland tar sig ett uppfriskande blodbad? Och har du någon gång träffat på en rovfågel i grönsakslandet?

Miljö

Produkten är tryckt på ett Svanenmärkt tryckeri. Läs mer om tryckeriet Lasertrycks miljöpolicy här.  Produkten skickas i ett kuvert gjort av oblekt återvunnet papper.

Mer information

Vikt 0.375 kg
Dimensioner 29.7 × 21 × 0.5 cm